Over
BHV-Uitje

reanimeren bhv cursus

Mosch Veiligheid

Mosch Veiligheid is gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen Bedrijfshulpverlening, VCA, Eerste Hulp aan Kinderen en Reanimeren & AED gebruik.

Realistische beleving

Wij hebben ons gespecialiseerd in cursussen op locatie. Hiermee onderscheiden we ons van onze collega’s. In overleg zetten we een aantal bedrijfsspecifieke voorvallen in scène met geluid-, rook- en lichteffecten, waardoor een grote realistische beleving ontstaat. Een Lotusslachtoffer beeldt letsel uit in scènes waarbij mensen verwondingen oplopen. Cursisten leren zo vanuit een realistische simulatie hoe zij in dergelijke situaties moeten handelen. Ook komt zo aan het licht of de procedures in uw bedrijf goed te volgen zijn of aangepast dienen te worden.

Vakbekwame instructeurs

Onze instructeurs zijn gediplomeerd, vakbekwaam, enthousiast en hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van opleidingen!

Deze cursus reserveren

Fun Farm Schoorl

De Fun Farm is onderdeel van Bright Events en staat naast het succesvolle label Uitjes en Eten. De jarenlange ervaring in de coördinatie, organisatie en uitvoering van evenementen voor bedrijfs- en groepsuitjes heeft de droom van een eigen evenementen locatie met Escape Rooms laten vervullen.

We willen je van harte welkom heten op onze locatie, ga hier de uitdaging aan om te ontsnappen uit de Escape Rooms! Naast de verschillende kamers worden ook veel andere indoor- en outdoor activiteiten aangeboden. Zo kunnen jullie op Fun Farm onder andere terecht voor Teambuilding Outdoor, Boogschieten, Archery Shoot Out en altijd geheel verzorgd met heerlijk eten en drinken!

Deze cursus reserveren

Klanten vertellen

“Afwisseling tussen de theorie en actie was goed, inzet van slachtoffers (Lotussen) maakt het echt! Daarnaast maakt het Fun gedeelte de dag helemaal af.”

Strukton

Klant 1, Klant 1

“Elke keer weer top! Fun / Teambuilding gedeelte afgewisseld met eerste hulp en EHBO Hartmassage training, zeer zinvol en goed”

Medewerker Strukton

Klant 2, Klant 2

Wij staan voor u klaar, tot ziens!

Reserveren

Wij staan voor u klaar, tot ziens!

Reserveren

Contact ons

+31 (0)72 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl

BTW NL: 079338124 B03
KvK: 70632413

Handige links

Reserveren

Contact ons

+31 (0)72 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl

BTW NL: 079338124 B03
KvK: 70632413

Handige links

Reserveren