De cursussen
bij BHV-Uitje

Stelt u zich voor: u en uw werknemers staat een dag vol actie te wachten. In- of outdoor activiteiten zoals het CSI Murdergame of een Escaperoom of boogschieten e.o. Tijdens deze activiteiten plannen wij incidenten waarbij communicatie, samenwerking, Eerste Hulp en Brandbestrijding centraal staan.

BHV herhalingscursus

Een compleet verzorgde dag met activiteiten én theorie en praktijk Brandbestrijding & Ontruiming, Eerste Hulp (inclusief Reanimatie en AED gebruik), waarbij letsels door LOTUS-slachtoffers in scène worden gezet. Natuurlijk verzorgen we ook het innerlijk van de mens met o.a. koffie/thee, een lekkere lunch met soep en verse broodjes. Dit doen we in carrousel-vorm; met kleine groepen van ongeveer 6 personen per groep. Iedereen komt aan de beurt!

Gecertificeerde deskundigen:

Bij alle sport en spel activiteiten en escaperooms zijn ervaren begeleiders aanwezig. In de escaperooms hangen camera’s en zijn noodstoppen aanwezig. Bij calamiteiten kunt u direct naar buiten. Met een druk op de noodstop gaat de (nood) verlichting aan en worden de deuren ontgrendeld. Het hele pand is goedgekeurd door de Veiligheidsregio Noord-Holland. Een veilig idee!

De instructeurs Eerste Hulp en Brandbestrijding & Ontruiming zijn gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) het Rode Kruis, het Oranje Kruis en het NIBHV.

Deze cursus reserveren

Klanten vertellen

“Afwisseling tussen de theorie en actie was goed, inzet van slachtoffers (Lotussen) maakt het echt! Daarnaast maakt het Fun gedeelte de dag helemaal af.”

Strukton

Klant 1, Klant 1

“Elke keer weer top! Fun / Teambuilding gedeelte afgewisseld met eerste hulp en EHBO Hartmassage training, zeer zinvol en goed”

Medewerker Strukton

Klant 2, Klant 2

Wij staan voor u klaar, tot ziens!

Reserveren

Wij staan voor u klaar, tot ziens!

Reserveren

Contact ons

+31 (0)72 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl

BTW NL: 079338124 B03
KvK: 70632413

Handige links

Reserveren

Contact ons

+31 (0)72 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl

BTW NL: 079338124 B03
KvK: 70632413

Handige links

Reserveren